Sari Niinistö - Inhimillinen Tekijä

Sari Niinistö (kok.) on syntynyt Hämeenlinnassa. Lahdessa Sari on asunut vuodesta 1988.

Ylioppilaaksi Sari valmistui vuonna -88. Hän on suorittanut mm. kosmetologin, terveydenhoitajan ja diakoniatyöntekijän tutkinnot. Opintoja on kertynyt yliopistosta myös esim. kasvatustieteestä, teologiasta, psykologiasta ja koulutusta Sarilla on myös yrittäjyydestä ja lääkealalta. 

Sari Niinistö on työskennellyt mm. sairaanhoitajana, diakoniatyöntekijänä, asiakasvastaavana sekä myynti- ja markkinointitehtävissä ja kouluttajana. Niinistö on ollut osakkaana perheyrityksessä Hämeenlinnassa. Kaikissa Hämeen piirin kunnissa  hän on toiminut lääke-edustajana ja tuotespesialistina. Nuorisokouluttaja Päijät-Hämeessa Sari on ollut mukana ennaltaehkäisevässä päihdetyössä. Nykyisin Sari opiskelee lisää, kasvatustieteen opinnot jatkuvat..

Sari on kahden tytön äiti ja lapsiperheen arki ei ole Sarille vierasta. Sari on arjen hallinnan ammattilainen ja ymmärtää niin elämänkokemuksensa ja koulutustensa kautta arkea ja elämää.

Sari Niinistö on ollut aina halukas vaikuttamaan yhteisiin asioihin. Niinistö lähti mukaan kokoomuksen paikallisyhdistystoimintaan vuonna 2005, ja kunnallisvaaleissa 2008 hän sai 552 ääntä. Sari toimi Lahdessa v.2009 - 2012 sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana, jonka budjetti vuositasolla on noin 300 milj. euroa. Esimerkiksi Hämeenlinnassa koko kaupungin vuosibudjetti on samaa luokkaa. v.2011 eduskuntavaaleissa Sari sai 4231 ääntä. v. 2012 kuntavaaleissa Sari sai huikeat 1120 ääntä ja työ kunnallispolitiikassa jatkuu.

Sari Niinistö toimii nykyisin mm. kaupunginvaltuutettuna, hyvinvointikuntayhtymän hallituksen varapuheenjohtajana, sivistyslautakunnan varapuheenjohtajana, maakuntavaltuustossa, kirkkovaltuustossa  ja kasvatustyön johtokunnassa. Järjestöistä Sarin sydäntä lähellä ovat esimerkiksi SPR, Plan ja Klubitalo-toiminta. Vapaa-aikanaan Sari harrastaa liikuntaa mielellään, koska hyvä kunto antaa energiaa ja auttaa jaksamaan arjessa.