Sari Niinistön kirja, Avoimin mielin, julkistetaan Lahden kirjamessuilla 2011.

Saturdayna 5. Februaryta 2011

Julkaisen messuilla kirjan, joka syntyi ystävien ideoimana ja kannustamana. Julkistuksen kunniaksi haluan luovuttaa nimikoidun painoksen 100 ensimmäiselle molempina messupäivinä. Kirjan hinta 15 €/kpl. Kirja on ostettavissa www.sariniinisto.fi sivujen kautta tai Sarin vaalitapahtumissa.

Olen ajatellut kirjoittavani elämänkerran tai julkaisevani runokokoelman, mutta aina elämä on vienyt eteenpäin ja asian työstäminen on jäänyt. Vuoden vaihteessa 2010 ystäväni heittivät minulle haasteen – kokoa kirja teksteistäsi joita on syntynyt paljon vuosien varrella.

Kirjan tavoitteena on tuoda esiin arvomaailmaani ja tavoitteitani. Olen ehdokkaana kevään eduskuntavaaleissa ja kirja tarjoaa myös äänestäjälle erinomaisen mahdollisuuden tutustua ajatuksiini.

Kirjan_kannet.JPG

Kokoelma Avoimin mielin sisältää kolumnejani, blogikirjoituksiani ja runojani.
Olen kerännyt kirjaani kirjoituksia eri elämänalueilta ja kannanottojani erilaisiin yhteiskunnallisiin ja inhimillisiin asioihin. Tekstejä yhdistävä tekijä on niiden pyrkimys hahmottaa elämää ja sen monimuotoisuutta. Kirjoittaminen on aina ollut minulle tapa työstää tunteitani ja ajatuksiani.


Tekstit voivat avautua lukijalle eri tavalla kun kirjoittajalle. Se on kirjallisuuden rikkaus. Kirjan ja tekstin voi lukea aina uudelleen ja jokaisella lukukerralla voi kosketuspinta olla erilainen. Toivon lukijoilleni antoisia lukuhetkiä, avoimin mielin löytää enemmän.

Lahden Kirjamessut 19.-20.2.2011 Sibeliustalossa, tervetuloa!


Uuteen tapahtumapaikkaan siirtynyt Lahden Kirjamessut ilahduttaa helmikuussa niin alan harrastajia kuin ammattilaisiakin. Kauniissa Sibeliustalossa Vesijärven rannalla on viikonlopun aikana 19. – 20.2.2011 ohjelmassa muun muassa mukaansatempaavia keskusteluja, kirjailijahaastatteluja ja -tapaamisia, sukellusta dekkarikirjailijoiden salaiseen maailmaan, kirjauutuuksia ja helmiä kirjahankintoja silmällä pitäen unohtamatta perheen pienemmille tarjottavaa ohjelmaa.

banneri_300x160.jpg

Sari Niinistö on tavattavissa osastolla P2