kiva viikonloppu ;)

Sundayna 24. Augustta 2008

Tälle viikonlopulle kasautui mukavia juttuja. Vaalityö on käynnistynyt nyt toden teolla ja esitteitä on pistetty kuoriiin ja jakoon.Myös ess vaalisivut avautuivat torstaina ja pääsin jo vastaamaan vaalikoneen kysymyksiin. Toivottavasti äänestäjät käyttävät palvelua aktiivisesti ja tutustuvat ehdokkaisiin ja heidän mielipiteisiinsä. Lauantaina kävimme juhlimassa Espoossa ystävien 80v juhlia ( 40 ja 40= 80v). 20- vuotisen ystävyyden kunniaksi oli mukava kohottaa synttärisankareiden kanssa lasilliset!

Sunnuntaiaamuna suuntasin kirpparille viemään ylimääräistä tavaraa kiertoon. Onneksi on kirpputoreja, josta voi tehdä itselleen tarpeellisia löytöjä ja toisaalta pistää kiertoon tavarat, joita ei itse enää tarvitse.

Ja iltapäivällä sitten Heinolassa jyrähti...vähän ukkonenkin, mutta ennen kaikkea rock ja rytmit! Kuustonen, Jippu ja Timo Rautianen sekä Kääriäinen pistivät parastaan... Saimme hyvän katsomopaikan ja Ainokin rokkasi jo jyrää-konkarina kokeneesti kuulokkeet korvilla. Hienoa, että tuollaisia ilmais/iltapäiväkeikkoja on tarjolla - iltakonsertteihin kun ei ole lasten kanssa menemistä. Musiikki on yhdistävä tekijä ja on mukava, kun eri ikäluokat vauvasta vaariin rokkaavat yhdessä!

Avainsanat:

vaalitvapaa-aika