Marketta Iso-Kuortti Sari Niinistön kampanjapääliköksi

Thursdayna 4. Decemberta 2014

Päijät-Häme ja Lahti ansaitsevat oman kokoomuslaisen kansanedustajan. On aika lähteä tekemään kovasti töitä, että saamme eduskuntaan oman alueemme kansanedustajan, joka ajaa meidän yhteisiä asioitamme ja pitää alueemme puolia eduskunnassa. Sari on ollut mukana vuoden 2008 kuntavaaleissa ja sai ensikertalaisena 552 ääntä. 2011 eduskuntavaaleissa huikeat 4231 ääntä ja kuntavaaleissa 2012 1120 ääntä. Olen vakuuttunut siitä, että ensi kevään vaalit ovat Sarin vaalit ja saamme huhtikuussa juhlia alueemme uutta kansanedustajaa.

Olen yrittäjänaisten puheenjohtajana toimiessani ja Päijät-Hämeen klubitalojen hallitustyöskentelyssä tutustunut Sari Niinistöön. Minulla on myös kokemusta kuntapolitiikassa toimimisesta ja olen ollut mukana aieminkin lahtelaisten naisten vaalikampanjoissa. Näkemykseni mukaan Sari on juuri oikeanlainen henkilö politiikkaan, koska siellä tarvitaan pitkäjänteistä kykyä ja halua toimia kansalaisten parhaaksi. Sari on osoittanut kykynsä kuntapolitiikan lukuisia luottamustehtäviä ahkerasti hoitaessaan. Sari on yrittäjäperheestä ja ollut itsekin yrityksen osakas, joten yrittäjän arki on tuttua hänelle. Sarilla on monipuolinen koulutus ja työkokemustausta, joka on eduksi asioiden hoitamisessa. Opiskelijan elämä, työelämän haasteet, lapsiperheen arki ja ikäihmisten asiat ovat Sarille tuttuja oman henkilökohtaisen kosketuksen kautta.

Annan kaiken osaamiseni käyttöön, jotta Sari Niinistöstä tulee kansanedustajamme ensi kevään vaaleissa. Tarvitsemme tiimiin mukaan ihmisiä, jotka uskovat positiiviseen ja asialliseen pokitiikan tekemiseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan.

Marketta Iso-Kuortti

www.sariniinisto.fi

Avainsanat: