Toivon talkoot

Sundayna 13. Februaryta 2011

Ystävämme kissat, koirat ja muut kotieläimet

Eläimet ovat ystäviämme ja ansaitsevat hyvän kohtelun. Eläinten hyvinvointiin on kiinnitettävä huomiota ja eläimillä on oikeus hyvään elämään. Lakien avulla on vaikutettava yhteiskunnassa niin, että eläimillä on mahdollisimman hyvä olla. Samalla vaikutetaan ihmisten asenteisiin. Vapaaehtoistyö eläinten parissa on arvostettavaa ja eläinsuojeluyhdistysten tarkoituksena on herättää ihmisten myötätuntoa eläimiä kohtaan ja toimia käytännössä eläinten parhaaksi.

 Ystävänpäivänä 14.2 diakonissa, kansanedustajaehdokas Sari Niinistö tarjoaa konkreettista apua kotikaupungissaan Hämeenlinnassa toimivalle kissatalo Kattilalle. KISSAT OVAT ALTTIINA ERILAISILLE SAIRAUKSILLE, JA TARVITSEVAT TERVEYDENHOITOA AIVAN KUTEN ME IHMISET. Kodittomien kissojen, löytökissojen kohtalona on ollut jäädä ilman kotia. Kissatalo tekee hienoa työtä auttaakseen viattomia eläimiä ja taistelee jatkuvasti resursseistaan. Työpanosta, tavaraa jne tarvitaan jatkuvasti. Niinistö lahjoittaa ystävänpäivänä eläinlääkäri Anna-Mari Heikinheimon työpanoksen päiväksi talolle. Tarkoituksena on, että eläinlääkäri TARKASTAA KISSOJEN TERVEYDEN JA ANTAA NIILLE TARVITTAVAT ROKOTUKSET. Arvokkaan lahjoituksen lisäarvona on, että Niinistö on mukana kuulemassa niitä viestejä, joita kissatalon toimijoilla on lähetettävänään päättäjille. Mitä asioita halutaan esim. eläinsuolejulakiin tulevalla hallituskaudella?

 

Tempaus alkaa klo 10,  JOLLOIN TERVETULLEITA OVAT PAIKALLISET TIEDOTUSVÄLINEET. PÄIVÄ JATKUU KISSOJEN ROKOTTAMISELLA, joka tehdään rauhassa ilman ulkopuolisia henkilöitä, JOTTEI TOIMENPIDE AIHEUTA KISSOILLE YLIMÄÄRÄISTÄ STRESSIÄPaikalliset toimijat  Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ja kissatalo Kattila ottavat kiitollisena avun vastaan. Yhteistyössä suunnitellun tempauksen ajatuksena on herättää ihmisiä ystävänpäivänä muistamaan myös eläinystäviä ja toimimaan käytännössä eläinten hyvinvoinnin puolesta.

 

Avainsanat: