Muuttoa ja Kokoomusta

Mondayna 8. Decemberta 2008

Perjantai-iltana 5.12, juhli Kokoomus 90v synttäreitä Helsingin kaapelitehtaalla. Päätin irrottautua muuttolaatikoiden keskeltä juhliin mukaan....ja kyllä kannattikin! Juhlissa oli iloinen ja positiivinen meininki ja oli mukava matkata yhdessä bussissa Hollolan kokoomusväen kanssa. Tasokas ohjelma, hyvä seura ja tarjoilu pitivät huolen viihtymisestä-

Itsenäisyyspäivä kuluikin sitten jälleen "työleirillä" kotona, muutossa on yllättävän paljon puuhaa.... - varsinkin kun Kari oli työmatkalla juuri viikon-Ehdimme sentään yhdessä saada ovesta sisään 90 muuttolaatikkoa, jätesäkit ja huonekalut osina....Verhot puuttuvat vieläkin ja monta yksityiskohtaa puuttuu edelleen, mutta täällä pääsee jo kävelemään!

Sunnuntaina hiottiin valtuustoryhmän kanssa luottamuspaikkoja.Äänestäjiltä saamani luottamuksen perusteella toivoin rohkeasti paikkaa kaupunginhallitukseen. Kokemus meni tällä kertaa ohi äänimäärien ja olen kaupunginhallituksen varajäsenenä. Sen lisäksi toiveeni toteutui - minulle on paikka sosiaali-ja terveyslautakunnassa. Seuraavat 4v ko. lautakunnassa eivät tule olemaan helppoja, raha ja rakkaus näihin teemoihin eivät aina varmastikaan kohtaa ja töitä on tehtävä hurjasti. Mutta siksihän politiikkaan olen lähtenytkin - haasteita...Sibeliustalo Oy:n hallituksen varapuheenjohtajuuskin tuli minulle, joten kulttuuriteemoissakin pysytään kivasti kärryillä tulevana kautena.

Avainsanat:

politiikkaperhe