Sari Niinisto Lahti

Sarista sanottua

"Tsemppiä Sarille eduskuntavaaleihin. Sari on kokenut ja rohkea vaikuttaja Hämeestä". Elina Valtonen, kokoomuksen vpj.

"Sari Niinistöä arvot ohjaavat vahvasti päätöksissä. Lähimmäinen ja ihmisen hyvinvointi ovat hänen valintojaan." MEP Sirpa Pietikäinen

"Sari Niinistö välittää hämäläisten hyvinvoinnista. Yrittäminen ja työnteko ovat hänelle tärkeitä yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta. Sari on poliitikkona rehellinen ja vastuullinen". Kansanedustaja Sari Sarkomaa 

  

Kommentteja lisää kohdassa Vaalit - Eduskuntavaalit

 

Blogi

Metsä-Paavolan tilalta herneitä kampanjointiini

Minun juureni ovat maalla, vaikka lapsuuden talvet tallattiin kaupungissa Hämeenlinnassa. Kesät vietettiin maaseudulla. Kesämökki Kalvolan kotkajärvellä oli lapsuuteni kesien metsäpaikka. Samainen rakas pieni mökki toimii edelleen piilopirttinä kiireiselle kaupunkilaiselle. Pienen ajomatkan päässä mökistä sijaitsee jo edesmenneen äitini veljen tyttären, Johanna Jantusen ja hänen puolisonsa maatila, Metsä-Paavolan tila. 70 ja 80-luvuilla maalaisserkkuni ja minä leikimme pelloilla ja navetoissa, heinän tekoonkin välillä osallistuttiin. Minä olin silloin jo niin eläinrakas, että minun teki pahaa ajatus, että kädestä ruokkimani vasikka oli lopulta matkalla teuraaksi. 1997 tein päätöksen, että lopetan lihansyönnin, ja siihen se jäi.

Artikkeli

19.10.2022
Jukka Saksi kirjoitti 18.10 Ess avoimen kirjeen aluevaltuutetuille. Hän kehotti meitä vaalimaan yhteishenkeä ja rakentamaan luottamusta vallasta taistelun, toisten syyttelyn ja operatiivisiin sekaantumisen asemasta. Hän kirjoituksensa sopii mainiosti aluevaltuutetuille, mutta myös muille politiikan kentille. Osallistuin 18.10 Päijät-Hämeen kesäyliopiston 60 v. juhlaluennolle, jossa kestävän hyvinvoinnin asiantuntija Arto O Salonen puhui samoista asioista, hiukan eri kielellä.

Liity tästä Sarin tukiryhmään

Tue taloudellisesti Sarin kampanjaa:

HNRI7601__keski_ilman_reunoja.jpgYksityishenkilö, yhdistys, yritys, säätiö tms. voi lahjoittaa ehdokkaalle rahaa. Tukea voi antaa max 6000 e.  Kaikki rahallinen tuki merkitään vaalirahailmoitukseen, mutta tukijan nimi on julkaistava vain 1499e ylittävissä summissa.

Voit lahjoittaa kätevästi Mobilepaylla alle 1000 euron summia. Sari 0504443700. Viestiksi vaalituki!

Kokoomus on järjestänyt mahdollisuuden lahjoittaa Sari Niinistölle vaalitukea tämän linkin kautta. Täällä maksutavaksi voit valita oman verkkopankkisi.

Voit pyytää suoraa lahjoitusta varten myös tilinumeron!