PLAN-terveiset

Thursdayna 27. Novemberta 2008

Hektiset muuttopuuhat katkesivat yhdeksi illaksi, kun osallistuin Helsingin jäähallissa pidettyihin PLAN 10v juhliin. Planin kummitoiminta siis täytti Suomessa kympin ja koolle oli kutsuttu meitä kummeja ympäri Suomea. Minulla on ollut kummilapsi jo 8 vuotta. Nykyinen lapsukainen asustaa El Salvadorissa.

Illan aikana saimme nauttia upeista artisteista ja konsertti muuten nähdään 13.12 tv:ssä. Suosittelen lämpimästi katsomista. Samalla kuulimme terveisiä kummitoiminnan kohteista; paljon hyvää ja kestävää kehitystä saadaan aikaan pienillä rahoilla, jotka meiltä kummeilta tulevat. Parasta on se, että raha ei mene ainoastaan kummilapselle vaan yhteisölle esim. perheeseen hankitaan lehmä tai ompelukone, kylään koulu tms. Tällöin raha tuottaa moninkertaista hyötyä ympärilleen.

Omatuntokin pääsi kolkuttelemaan, kun niin vähän kirjoitan ja olen yhteydessä kummilapseeni. Itse saan vuosittain kuvan ja raportin kohteesta, oma toimintani rajoittuu lähinnä joulupostiin...Eikä ilon tuottamiseksi tarvittaisi kun vaikka litteänä lähetetty jalkapallo; illassa kuulin miten ison ilon pallo voi tuottaa koko kylän lapsille....

Avainsanat:

auttaminen