Kokoomuksen vaaliohjelma tänään julki

Tuesdayna 7. Februaryta 2023
Nyt on oikea aika kääriä hihat ja ryhtyä töihin. Kokoomus julkisti eduskuntavaaliohjelmansa tänään ja korosti, että kyseessä on työlista- ei korulauseita vaaleja varten.

Tämä sopii hyvin minulle, koska olen työn ja yrittämisen ehdokas, niiden ihmisten puolestapuhuja, jotka tämän hyvinvointivaltion ovat rakentaneet ja pitäneet työllä pystyssä. Toisaalta olen myös herkkä heikoimpien signaaleille.

Pidetään tämä maa hyvinvointivaltiona. Siihen meillä on varaa vain, jos emme lapioi kaikille kaikkea, vaan osaamme oikeasti kannatella niitä, joiden omat voimat eivät riitä ja oikeasti edellyttää niiltä, jotka pystyvät itse itsestään huolehtimaan, osallistumista yhteiskunnan rakentamiseen. Velaksi eläminen ei voi jatkua!

Suomalaisten turvallisuus on taattava niin maan rajoilla kun sisäpolitiikassa. Kun puhumme turvallisuudesta, voimme puhua vaikka Natosta, mutta esimerkiksi jengiväkivaltaan ja syrjäytymiseen sekä parisuhdeväkivaltaan puuttuminen on turvallisuuden teko. Kokoomus on turvallisuuspuolue, kaikilla tasoilla.

Koulutuksen ja osaamisen vahvistaminen on tärkeä kilpailukyvyn valtti Suomelle. Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen turvallisuus ja riittävät resurssit ovat tärkeitä, mutta tarvitsemme myös korkeasti koulutettuja nykyistä enemmän. Korkeakoulutus antaa mahdollisuuksia, lisää innovointia ja ennenkaikkea lisää ihmisen kriittistä ajattelua.

Kokoomus on myös hyvinvointipuolue ja erityisesti itseni koen soteammattilaisten ehdokkaaksi. Vankka koulutus ja kokemus sotealan töissä ja luottamustehtävissä on antanut minulle näkemystä, jota nyt tarvitaan esimerkiksi hyvinvointialuiden kuntoon saattamisessa. Digipalvelut, palvelusetelit ja yritykset ja järjestöt on otettava ennakkoluulottomasti soteen mukaan, kuten me hyvinvointikuntayhtymässä olemme jo tehneet. Tärkeintä on, että palvelut ovat saavutettavia, ei se kuka ne tuottaa. Myös hoiva-alan henkilöstöpula edellyttää tulevaisuuden päättäjiltä vankkaa sotekokemusta.

Julkaisin omat vaaliteesini jo yli kuukausi sitten.
1.Elinvoima (työ, yrittäminen, opiskelu kannustavaksi)
2. Saavutettavat sotepalvelut
3. Sivistykseen ja koulutukseen panostaminen

@hämeenkokoomus
@kansallinenkokoomus 
 
 
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Avainsanat: