Arjen juhlaa

Fridayna 18. Aprilta 2008

Tänään on ollut hyvä päivä. Ei silti, että olisi tapahtunut mitään ihmeellistä, on vain ollut mukavan arkinen, keväinen perjantaipäivä. Meillä Ainon kanssa perjantain kohokohta on aina iltapäivisin muskari ts.musiikkileikkikoulu. Aino rakastaa äitinsä lailla musiikkia ja kaikenlainen rytmi saa 1,5v. hytkyvään tanssiin. Tänään muskariryhmässä soitettiin rumpuja ja Aino hakkasi rumpua niin, että lähellä soittajat saivat väistellä....;)

Kotiin käveltiin aurinkoisessa kevätsäässä. Päivälliseksi tekaisin meidän perheen suosituimman pikaruuan, täysjyväpastaa kylmäsavulohikastikkeella. Ko.resepti muuten julkaistiin joku aika sitten lähettämänäni ess-arkiruokavinkeissä.Yksinkertainen, nopeasti tehty, terveellinen ja maukas pastaruoka maistuu aina yhtä hyvälle ja tekee arjesta juhlan. Kari lähti juuri vanhemman tyttärensä kanssa Himokselle laskettelukauden päätöskisoihin ja Aino ja minä pidetään tämä viikonloppu kevättä ihan kahdestaan täällä Lahdessa. Mummo ja pappa tulleevat käymään huomenna ja tekevät pikkuneidin lauantaista varmasti erityisen - isovanhemmilta kun saa aina niin jakamattoman huomion...

Erityistä tässä arkisessa ja mukavassa perjantaissa on se, että kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaat julkaistiin tänään ess. Varsinainen ehdokkuuksien vahvistus tapahtui kyllä jo keskiviikkona kunnallisjärjestön kevätkokouksessa. Mukavasti kutkuttaa vatsanpohjilla - on hienoa saada konkretisoitua yksi pitkäaikainen unelma. Nyt olen ottanut askeleen ja tehnyt päätöksen - sitoudun pitkäjänteiseen työskentelyyn kotikaupunkini parhaaksi!